Er du ny webudvikler og er du i tvivl om, hvilket udstyr du får allermest brug for? Det er helt naturligt! Derfor har vi samlet 2 tips til dig i denne artikel. På den måde kan du hurtigt få et overblik over, hvad du skal investere i, når det kommer til nyt udstyr – eller hvad du skal kræve af din nye chef!

Gode møbler: Ergonomi

Først og fremmest har du brug for de rette møbler! Det var måske ikke en af de ting, som du selv havde overvejet – men det er faktisk utrolig vigtigt. Nu skal du nemlig til at bruge rigtig lang tid foran skærmen hver dag, og det skal du gøre resten af den tid, hvor du skal være webudvikler.

Har du før hørt om ergonomi? Hvis ikke, kommer der en kort forklaring her. Ergonomiske møbler henviser til møbler, som støtter op om den individuelle medarbejders fysik. Disse møbler kan indstilles, så medarbejderen undgår at anstrenge sig så meget som muligt.

I takt med at der er større og større fokus på sundhed i vores samfund – og flere samtidig arbejder på kontor – er ergonomiske møbler blevet en ting, som alle bør have fokus på i forbindelse med stillesiddende arbejde. Dette gælder bestemt også, når man arbejder hjemmefra!

Overvej derfor hvilken kontorstol, du skal have. Undersøg eventuelt ergonomiske kontorstole på internettet og tag en snak med chefen. Derefter bør du overveje, om du har brug for en fodskammel, et højere eller lavere bord eller noget helt andet. Der er mange ting at tage stilling til, når det handler om kontormøbler.

Det korrekte IT udstyr

Når du har møblerne på plads, er det tid til at overveje, hvilket IT udstyr du skal have. Når man er webudvikler, er det nemlig sjældent nok med en simpel bærbare. Du bruger nemlig softwares som skal fungere så optimalt som muligt. Hvilken computer kan klare dette?

Du kan overveje stabile Lenovo desktops, Apple produkter eller måske workstations. Workstations har nemlig ISV certificeringer, hvilket betyder at de er kvalificeret til at fungere med diverse softwares. Selvfølgelig skal du have tjek på, hvilke softwares du skal bruge som webudvikler – og deraf kan du tage en beslutning om, hvilket IT udstyr du har brug for.

Hvis du har ansatte under dig i din nye stilling som webudvikler, bør du inddrage dem i samtalen. Hvilke behov har de – både i forbindelse med ergonomiske møbler og IT udstyr?