Har du netop fået dig et nyt kontor, eller skal du til at skrive under på din lejekontrakt, kan det være, at du allerede nu tænker lidt over, hvordan du skal finde den bedste og billigste, men ikke mindst hurtigste internetløsning på markedet.

Der er mange internetudbydere på markedet, men det desværre ikke dem alle sammen, der kan levere gode erhvervsløsninger. Derfor kan det være en god idé at gå i gang med det indledende research arbejde her og nu, så du er klar med en opkobling, lige så snart du skal flytte ind på dit kontor og begynde at arbejde der fast. Har du også brug for erhvervstelefoni, kan du med fordel lave en mobilabonnement sammenligning her.

Er der mulighed for fiber?

Til at starte med kan det jo være en god idé at undersøge, om der er lagt fiber ind i bygningen. Det kan du nok bedste finde ud af ved at tage dig en snak med din udlejer. Da det er hans bygning, er det også ham, der har beslutningen om fiber i bygningen.

Er der ikke lagt fiber ind, kan det desværre være umuligt at få fiber på netop dit kontor. Så er det bare med at finde en anden løsning i stedet for. Er du i tvivl om, hvor hurtigt internet du har brug for, kan du altid tjekke dit nuværende net med en hastighedstest bredbånd her.

Så nemt ser du om den enkelte udbyder kan levere internet til dig

Er du i tvivl om, hvilke udbydere der har mulighed for at levere net til lige netop dit kontor, kan du nemt finde ud af det. De fleste udbydere har nemlig gjort det muligt at slå din adresse op inde på deres hjemmeside.

Så du skal simpelthen bare klikke dig ind på den enkelte udbyders hjemmeside, slå din adresse op og så vil du hurtigt finde ud af, om udbyderen har mulighed for at levere internet til netop den adresse. På den måde kan du hurtigt finde frem til den håndfuld udbydere, du kan begynde at sammenligne priser på.

Undgå en lang bindingsperiode hvis du skal flytte kontor

Er der en chance for, at du bliver nødt til at finde et nyt kontor inden for den nærmeste fremtid, fordi dit firma vækster hurtigt, kan det være en god idé ikke at vælge en udbyder med en lang bindingsperiode.

Bindingsperioder på internet kan være på op imod seks måneder, og hvis du allerede skal flytte til et større kontor om tre måneder, hænger du på en internetregning i de resterende tre måneder, som du ikke får noget ud af, fordi du måske allerede er flyttet i de nye lokaler.

Sådan får du det hurtigste internet på dit kontor

Sådan får du det hurtigste internet på dit kontor