Har du en idé til et nyt projekt, og skal du finde en eller flere webudviklere, som kan hjælpe dig med at realisere din drøm, kan det være en god idé at kigge uden for landets grænser, når du skal finde det perfekte match.

Der er flere fordele ved at vælge webudviklere fra andre lande end netop Danmark, og dem kommer vi til at dykke ned i her. Vi kommer også ind på, hvor du bør søge efter webudviklere, hvis du gerne vil i gang med at hyre arbejdskraft med det samme til dine opgaver.

Du kan ende med at spare mange penge

Den primære årsag til, at du bør kigge uden for landets grænser, når du skal hyre en webudvikler til dit projekt er, at det typisk vil koste dig langt færre penge, end hvad du skulle have betalt en dansk udvikler.

Der er rift om de danske udviklere fra både danske og udenlandske virksomheder, da niveauet er højt – men det er priserne også. Og hvis du har et stramt budget at køre på, kommer du ikke langt, hvis du skal betale de danske programmøre den timepris, de tager.

Vælger du i stedet at kigge efter udviklere i lande som Philippinerne, Vietnam, Thailand, Bulgarien eller Ukraine, kan du tit få udviklere til under halvdelen af den pris, du skal give i Danmark – hvis ikke endnu mindre.

Dit projekt kan blive hurtigere færdigt

Derudover kan dit projekt blive hurtigere færdigt, da du på den måde har råd til at hyre to eller tre webudviklere for samme pris, som du skal give for en udvikler i Danmark.

Hvis der er flere, der arbejder på dit projekt, er der stor sandsynlighed for, at det bliver hurtigere færdigt, hvorefter du kan gå i gang med at skaffe kunder og tjene penge på din idé.

Større udvalg af udviklere at vælge imellem

Ved at kigge mod udlandet har du også et langt større tag-selv bord med udviklere, du kan vælge imellem. Du behøver ikke at nøjes med at kigge på lande som dem, der blev nævnt før.

I Danmark er der måske et begrænset udvalg af webudviklere, der kan arbejde på lige netop dit projekt her og nu. Ved at åbne op for udenlandsk arbejdskraft, er der større sandsynlighed for at finde kvalificeret arbejdskraft, der har tid og mulighed for at gå i gang med det samme.

Her finder du udviklere til dit projekt

Hvis det lyder som en god idé, og hvis du har lyst til at kaste dig ud i at hyre din første udenlandske webudvikler til din virksomhed, kan du med fordel tjekke følgende sider ud.

På siderne herunder kan du opsætte en annonce gratis, hvor du skal beskrive de arbejdsopgaver, du leder efter hjælp til at få udført. Herefter skal du blot vente på, at webudviklere verden over finder din annonce og ansøger på den.

De hjemmesider, hvor du kan finde webudviklere fra hele verden, er bl.a. :

  • Upwork
  • Freelancer
  • Toptal
  • Peopleperhour
Derfor bør du hyre webudviklere fra udlandet

Derfor bør du hyre webudviklere fra udlandet