Har du fået mod på at kaste dig ud i at være freelancer grafisk designer, eller har du allerede taget springet, og vil du gerne have flere kunder, kan du måske finde inspiration i de tips, du finder herunder.

Bliv bedre til at netværke

For det første kan det være en rigtig god idé at blive bedre til at netværke og at dyrke dit netværk.

Som freelance grafisk designer er det tit andre virksomheder, der er dine kunder. Så det gælder om at være derude, hvor de er, hvor du kan netværke med dem, lære dem at kende, og ikke mindst at de kan lære dig at kende. Det kan være en god vej til nye kunder.

Mund til mund har altid virket

Så må du heller ikke undervurdere mund til mund markedsføring, som alle dage har været den bedste form for marketing.

Derfor er det også meget vigtigt, at du leverer en rigtig god service til alle dine kunder. Gør du det, er der stor chance for, at de anbefaler dig til en masse af deres venner og bekendte, og det kan pludselig sprede sig som ringe i vandet, så du løbende får mange nye kunder ind, uden at du skal bruge en krone i markedsføring.

Find billige lån her.

Få nemt og hurtigt en masse referencer

Som ny i gamet kan det være godt at have en række referencer, som du kan vise frem som eksempler på arbejde, du har lavet.

Her kan du meget nemt få en masse referencer til din samling, hvis du vælger at lave lidt gratis arbejde. Du kan eks. sætte den første måned af til at skaffe referencer på denne måde, og så har du en masse eksempler på dit arbejde samt en masse positive udtalelser fra de første, du har arbejdet med. Det kan du bruge til at skaffe dine første betalende kunder.